Hírek

A Trvans kisteherautó centrum mostantól UniVan haszongépjármű centrum

Trvans eger

A Trvans mostantól UniVan!

 

Nagy örömmel jelentjük be, hogy a Trvans kisteherautó centrum neve megváltozott! A Tr-vans Kisteherautó Centrum ezentúl UniVan Haszongépjármű Centrum néven üzemel.

Univan eger

A névváltoztatás mögött két fő ok áll. Az első a könnyebb megjegyezhetőség.

A második ok a letisztultabb arculat. Az UniVan név modernebb és letisztultabb, jobban illeszkedik cégünk profiljához és értékeihez.

Az UniVan márka névről:

Az UniVan név rövid, tömör és könnyen megjegyezhető. Az új brand név két részből áll össze: 1. Uni ami a cégünk által kínált rendkívül széles furgon kínálatra utal. 2. Van angol szó ami kisteherautót, furgon jelent. A logóban a név előtt látható szimbólum egy út formájában utal tevékenységünkre, valamint egy folyamatos körforgást is jelöl mivel cégünknél alapvető érték a környezettudatosság.

A névváltozáson kívül semmi sem változik. Továbbra is folyamatosan emeljük a lécet és egyre kényelmesebb szolgáltatást nyújtjuk ügyfeleinknek, legyen szó kisteherautó értékesítésről vagy bérbeadásról.

Rohanó világunkban ügyfeleinknek egyre kevesebb ideje jut a cégautóval kapcsolatos teendőkre ezért legkényelmesebb szolgáltatásunkat, a tartós bérlést szeretnék még kényelmesebbé tenni. Annak érdekében, hogy a bérautóval kapcsolatos döntést minél inkább megkönnyítsük létre hoztuk új, kifejezetten bérlés üzletágunkra fejlesztett honlapunkat! Ide kattintva lehet rajta körül nézni! 

Univan teherautó bérlés

A Tr-vansról:

 

Trvans kisteherautó

Nagyon sokat köszönhetünk a Tr-Vans márkanévnek. Célkitűzésünk a kezdetektől fogva egy nagyon kényelmes és hasznos szolgáltatás kifejlesztése volt. Szolgáltatásunkat folyamatosan fejlesztettük, ennek köszönhetően márkanevünk mára egybe fort a kényelmes céges autó üzemeltetéssel. Rengeteg nagyszerű partnert, ügyfelet ismerhettünk meg ennek köszönhetően. Rengeteg ügyfelünk autóján még hosszú ideig olvasható lesz a Tr-Vans felírat amiért nagyon hálásak vagyunk.

Mi volt a baj pontosan a Tr-vans névvel?

A nevet sok évvel ezelőtt, azokban az időkben alkottuk meg amikor még időnk nagy részét külföldi partnerek felkutatásával töltöttük, így olyan nevet kerestünk amit ők érthetnek. Idővel sajnos a név megjegyezhetőségével súlyos problémák adódtak, számos rendszeresen visszajáró ügyfelünk sem tudta megjegyezni, érthető okokból. A problémát csak tovább fokozta, hogy a Tr-vans név nagyon hasonlít az angol trans kifejezéshez ami további kavarodásra adott okot.

Új nevünkkel, arculatunkkal a tőlünk megszokott módon mindent megteszünk annak érdekében, hogy partnereinknek minél kényelmesebbé, egyszerűbbé és olcsóbbá tegyük a céges autó üzemeltetését. Bármiben tudunk segíteni jelezd nekünk elérhetőségeinken.

Az UniVan csapata